Mark Koelman

Al sinds 1990 woon ik in Almere. De stad waar ik de basis heb gelegd van mijn bestaan. Waar ik de kinderopvang, basisschool en middelbare school heb doorlopen, waar ik leerde fietsen, waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt, waar ik mijn liefde heb gevonden, waar ik heb gevoetbald en nog steeds (zaal)voetbal, waar ik nog ontelbaar andere gebeurtenissen wil meemaken. Sinds 2018 woon ik samen in het prachtige Filmwijk.

Ik ben iemand die graag nieuwe dingen probeert. Zo schrijf ik wetenschappelijke artikelen maar heb ik ook onze eigen badkamer gestript en opnieuw opgebouwd (inclusief tegelen). Onder het mom van ‘ik heb het nog niet gedaan, dus waarschijnlijk kan ik’ het durf ik nog onbekende zaken aan te pakken. Leren van wanneer iets niet gaat zoals je had gehoopt of verwacht is hierin voor mij belangrijk om het de volgende keer beter te doen. Dat is hoe ik in het leven sta: verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen handelen en mensen aansporen hetzelfde te doen.

De jaren 20 van de 21e eeuw worden ‘roaring’ waarin ik mij verder maatschappelijk wil profileren door een stap te maken naar de politiek. Hier neem ik mijn levenslessen in mee en maak ik gebruik van de support van mijn liefde, vrienden en familie. Ik wil op een positie komen waar ik invloed heb op de zaken die ik belangrijk vind. Als je wilt weten welke zaken dat zijn lees dan hier verder!